LifestyleVoeding

Back in shape met een shake? Het kan!

Helpen eiwitpoedershakes als je wilt afvallen? En, wat is een goede en gezonde manier om gewicht te verliezen zonder honger te hoeven lijden? In dit artikel geven we daar antwoord op. Lees snel verder!

Een gezond voedingspatroon is de basis

Je kunt veel bewegen en voldoende slapen, maar met een verkeerd dieet doe je al je voortgang teniet. Zorg er daarom voor dat je kiest voor een duurzaam, gezond en gevarieerd eetpatroon. Terugkomend op de vraag of eiwitshakes helpen om gewicht te verliezen. Het antwoord op deze vraag is ‘ja’ en ‘nee’. Een eiwitshake kan helpen bij het afvallen, maar het is wel belangrijk dat je een volwaardige maaltijdvervanger kiest. De zogeheten crashdiëten werken niet. Integendeel, het verloren vet wordt na een crashdieet zelfs sneller aangevuld door de overlevingsdrang die wij als mens hebben ingebouwd. Een alternatief kan gevonden worden in de hoogwaardige producten ten behoeve van gewichtsbeheersing en sportvoeding van Herbalife.

Waarom kiezen voor Herbalife?

Een eiwitshake kan daarentegen weldegelijk een perfecte aanvulling, tussendoortje of extraatje zijn op je normale voeding. Neem de shakes van Herbalife als voorbeeld. In deze shakes vind je veel goede voedingsstoffen. De Herbalife shakes zijn ontwikkeld door vooraanstaande deskundigen over de hele wereld en worden zelfs ondersteund door de wetenschap. Door meer dan 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van de beste shakes en voedingssupplementen zit het met de Herbalife producten dus wel snor. Wel is het belangrijk om, naast de voeding en het drinken van shakes, voldoende en goed te blijven drinken (lees: 2 liter water per dag), want dit helpt om je lichaam een voller gevoel te geven. Daarnaast krijg je er meer energie van en zorgt het drinken van voldoende water er ook nog voor dat je organen optimaal werken.

Speciaal afslankprogramma

Herbalife heeft ook een speciaal afslankprogramma ontwikkeld. Door één keer per dag een ‘normale’ maaltijd te eten en dit aan te vullen met twee Herbalife voedingsshakes, krijg je alle essentiële voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. Sterker nog: In een Herbalife shake zitten zelfs meer voedingsstoffen en veel minder calorieën, dan in bijvoorbeeld een lunch van vier boterhammen met kaas! Je mag naast het programma gezonde tussendoortjes eten, zodat je geen honger zult lijden.

You may also like

Comments are closed.

More in:Lifestyle