Training

Sta je stil met je bedrijf? Schakel een ondernemerscoach in

Sommige ondernemers huren een business coach in om hen te helpen bij het opschalen van hun bedrijf en het versnellen van hun groei. Denk bijvoorbeeld aan de trainers van Tibor. Deze trainers hebben vaak jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en kunnen u helpen om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Is het echter de tijd en het geld waard?

1. Zij zullen objectief advies van derden geven

Een voordeel van het inhuren van een business coach voor uzelf is dat u constructieve feedback kunt krijgen van iemand die u niet kent. Als u uw collega’s, vrienden of familieleden vraagt wat u moet verbeteren, kunnen zij bevooroordeelde perspectieven hebben en misschien niet begrijpen wat de sterke en zwakke punten van uw organisatie zijn, waar uw bedrijf in de sector past, uw management- en leiderschapsstijl, of hoe u uw bedrijf leidt. Een business coach daarentegen zal in staat zijn om uw wensen, behoeften en verlangens te begrijpen. Hij zal begrijpen waarom u zich in bepaalde situaties gedraagt zoals u dat doet. Bovendien, als ze ervaring hebben in de industrie, zullen ze in staat zijn om u te voorzien van informatie die anderen in uw netwerk misschien niet in staat zijn om te bieden.

2. Ze zullen je aanmoedigen om nieuwe gewoontes en ideeën uit te proberen

Hoe succesvol u ook bent, u hebt de neiging in uw eigen straatje te blijven en gedragingen en patronen te negeren die voor anderen effectief zijn gebleken. Een goede business coach kan je helpen je meer bewust te worden van succesvolle benaderingen en strategieën die voor anderen hebben gewerkt en die op jouw situatie van toepassing kunnen zijn.

3. Zij zullen u helpen obstakels te overwinnen en uw doelstellingen te bereiken

Zelfinvestering is een van de beste investeringen die je kunt doen. Of u nu problemen hebt in uw professionele carrière, of als u uw verkoop wilt stimuleren of uw zakelijke relaties wilt verbeteren, een ondernemerscoach kan u helpen. Een van de belangrijkste voordelen van het hebben van een coach of mentor is dat hun inzichten je kunnen helpen om door problemen heen te navigeren en persoonlijke doelen te bereiken. Soms heb je alleen maar een expert nodig die je wijst op iets wat je al de hele tijd in de gaten hebt.

4. Zij zullen ervoor zorgen dat je op schema blijft

Een van de belangrijkste voordelen van het inhuren van een bedrijfscoach is dat hij u zal helpen op koers te blijven. Het starten van een bedrijf, vooral een startup, is moeilijk. Veel mensen raken overweldigd door het aantal vlammen dat ze moeten doven. Het is ook gemakkelijk om afgeleid te worden door alle opties die zich aandienen, maar je kunt onmogelijk alles verwezenlijken. Doelen stellen, een actieplan opstellen om ze te bereiken, en het plan in praktijk brengen zijn allemaal van cruciaal belang. Als je iemand wilt die je helpt om je aan je strategie te houden en deze efficiënter te maken, dan is een business coach precies wie je nodig hebt in je leven.

5. Zij hebben het vermogen om de weg vrij te maken voor uw succes

“We huren briljante mensen in zodat ze ons kunnen vertellen wat we moeten doen,” zei Steve Jobs ooit. Waar anders, behalve bij coaching, kan dit worden toegepast? Ervaring, netwerken, en een goede mentor of inspirator zijn niet genoeg. Een slimmer iemand kan gemakkelijk de puzzelstukjes voor je in elkaar leggen en je voorbereiden op je reis door de jungle. Toch verwijst “intelligentie” in deze context niet noodzakelijk naar het IQ van een individu, maar eerder naar zijn totale bekwaamheid en begrip in zijn beroep.

You may also like

Comments are closed.

More in:Training