Fashion

Winterhandschoenen de ultieme oplossing voor koude vingers

vrouw met winterhandschoenen

De zomer lijkt voorbij, s ’ochtends kunnen de temperaturen alweer onder de 10 graden zijn, voor sommige mensen betekent dit al snel koude, witte vingers. Nu de winterse dagen in het vooruitzicht zijn, is een voorbereiding het halve werk. Winterhandschoenen worden door veel aanbieders aangeboden. Afgaande op de reviews, servicevoorwaarden en klantcontact komt Comfort-Producten het beste uit de test.

De beste winterhandschoenen

Dit bedrijf biedt een breed scala aan winterhandschoenen aan, van wanten tot aan onder handschoenen tot aan motorhandschoenen. De beste winterhandschoenen zijn de handschoenen met Dual Heating techniek. Deze techniek wordt enkel en alleen aangeboden door BERTSCHAT® en zorgt ervoor dat zowel de handpalm als de handrug in zijn geheel verwarmd wordt, daadwerkelijk de hele hand. Deze winterhandschoenen zijn eenvoudig te bedienen door middel van een drukknop op de pols. Je hebt de keuze uit drie verschillende warmtestanden en zowel de handpalm als de handrug kunnen afzonderlijk van elkaar worden ingesteld. Hierdoor heb je altijd de keuze uit de juiste temperatuur voor het doeleinden.

Techniek en mechanisme

De verwarmingsdraden van deze winterhandschoenen zitten verweven in de stof, waardoor ze niet voelbaar zijn. Onder de pols zit een speciaal vakje gecreëerd voor de krachtige accu. Standaard wordt een 2.600 mAh accu meegeleverd met de winterhandschoenen. Echter heb je ook de keuze om, tegen een kleine meerprijs, een krachtiger accu-pack te kiezen, namelijk de 3.000 of de 3.800 mAh. Wil je echt een hele dag gebruik maken van de winterhandschoenen op de hoogste stand, dan wordt geadviseerd om een extra accu-pack aan te schaffen. Hierdoor kan je non-stop verwarmen, aangezien de accu’s USB-oplaadbaar zijn.

Verwarmingsoppervlak en isolatiewaarde

De winterhandschoenen met Dual Heating hebben het grootste verwarmingsoppervlak en deze winterhandschoenen kunnen veruit het warmst worden. Echter valt en staat de beleving met de isolatiewaarde van de winterhandschoenen. De ultra dunne onder handschoenen bijvoorbeeld, daar moeten eigen handschoenen overheen als isolatiemateriaal, anders vloeit de warmte te eenvoudig weg. Heb je echt last van koude vingers en handen, dan wordt in de reviews veelal de winterhandschoenen met 3M Thinsulate genoemd. Dit materiaal verhoogt de isolatiewaarde enorm, waardoor de winterhandschoenen niet alleen warm worden, maar ook blijven. Met deze winterhandschoenen kan je met gemak Antarctica op, valt te lezen in de tekst.

Geschikte maat

Voor vrouwen wordt de maat M geadviseerd om te nemen bij de winterhandschoenen voor mannen maat L. Als je twijfelt staat onderaan elke productpagina van de winterhandschoenen ook altijd een maattabel, hier kan je simpel je eigen handen opmeten. Dat gaat door middel van de omtrek van de handen tot aan de lengte van de middelvinger. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de juiste maat winterhandschoenen in huis haalt. Mocht het toch niet helemaal passen, deze aanbieder biedt gratis retourneren en verzending aan, dus dat is via het retourportaal ook eenvoudig geregeld.

You may also like

Comments are closed.