Gezondheid

Top 4 lichaamsproducten voor de zomer

zonnebrandcreme

De zomer is weer in zicht en dat betekent dat het tijd is om je lichaam goed voor te bereiden voor de warmere dagen. Om ervoor te zorgen dat je lichaam gezond blijft, is het belangrijk om de juiste producten te gebruiken. In deze blog bespreken we vier producten die je het meest nodig hebt voor de zomer.

Zonnebrand

We vallen gelijk met de deur in huis. Zonnebrand staat op nummer één van belangrijkste lichaamsproducten tijdens de zomer. Door je goed in te smeren, zorg je ervoor dat de uv-straling van de zon je huid niet beschadigt. Het is enorm slecht voor je huid om te verbranden, aangezien het kan leiden tot huidveroudering en zelfs tot huidkanker. Zorg dus tijdens warme dagen goed voor jezelf en voor je huid door je tijdig in te smeren.

Aftersun

Mocht je toch verbrand zijn, omdat je bijvoorbeeld geen zonnebrand bij je had, dan is de nazorg voor je huid nog steeds belangrijk. Aftersun is een verkoelende en hydraterende gel die je kunt gebruiken om goed voor je huid te zorgen als je verband bent. Deze gel kan verlichting bieden bij verbranding en helpt de droge en gevoelige huid te kalmeren. Het is belangrijk om je iedere paar uur in te smeren om ervoor te zorgen dat je huid niet uitdroogt en om schade te voorkomen.

Zelfbruiner

Wil je op een gezondere manier bruin worden? Kies er dan voor om zelfbruiner te gebruiken. In tegenstelling tot uv-straling, kan je huid hier wel goed tegen. Zelfbruiner reageert namelijk alleen met dode huidcellen. Deze dode huidcellen vallen na verloop van tijd langzaam van je huid af. Ben je na een tijdje je bruine kleurtje zat? Dan kun je jezelf insmeren met baby- of kokosolie en in een warm bad gaan liggen. Door het hete water en de olie, breek je de fake tan af en verliest je huid de bruine kleur.

Deodorant

We kennen het allemaal. We zitten lekker in de zon, of we zijn hard aan het werk en zweet lijkt niet te stoppen bij deze temperaturen. Vervelende geurtjes kunnen hierbij vrijkomen. Het is daarom van belang dat je deze geuren onder controle houdt door deodorant te gebruiken. Er zijn veel verschillende soorten en geuren deodorant, dus je hebt een ruime keuze aan wat je zelf fijn vindt. Ga je voor een spray of een roller? Ga je voor een fris en fruitig luchtje of ga je toch voor een warme, kruidige aroma?

Heb je interesse in deze producten of andere producten voor lichaamsverzorging? Bij thecofcosmetics.com kun je een uitgebreid assortiment vinden aan verzorgingsproducten.

You may also like

Comments are closed.

More in:Gezondheid