Snel afvallen zonder dieet

september 1, 2016
Dieet afvallen buik
augustus 3, 2016
Ongezonde leefgewoonten en het gevaar
oktober 11, 2016

Snel afvallen in een week gaat meestal niet zonder dieet en dieet is het zwaarste aan afvallen. De vele zware diëten beloven, dat je snel afvalt. Wat meestal ook wel het geval is.

Wanneer je het dieet langer moet aanhouden, dan een paar dagen, zul je merken, dat het steeds zwaarder gaat wegen.

Het wordt moeilijker om je motivatie te behouden. Hoe minder je eet, hoe meer je trek krijgt in alles wat het dieet je verbiedt. Erg slecht voor het behouden van je ideale gewicht dus. Snel afvallen in een week zonder dieet is ook mogelijk.

Snel afvallen in een week is jouw droom. Ook zonder dieet is het mogelijk om gewicht te verliezen. Uiteraard is dit ook niet een veel eenvoudiger manier, dan het strenge dieet, dat je al vaker hebt uitgeprobeerd.

Bepaal voor jezelf een doel per week. Wat is snel genoeg voor jou. Voor de een is 1 kilo per week snel genoeg en voor jou ligt dit misschien aan de magere kant. Snel afvallen in een week is niet altijd de oplossing voor je overgewicht. Voorkom het jojo- effect. Valt niet te veel af in een week om daarna het dubbele aan te komen.

Je kunt snel afvallen in een week, door een paar simpele veranderingen door te voeren in je leefstijl. In plaats van niets eten, verdeel je porties. Je hersenen geven het signaal, door dat je veel eet en je zult merken, dat het hongergevoel minder wordt. Door de stimulering van je stofwisseling is snel afvallen in een week mogelijk.

Door meer te bewegen val je sneller af. Combineer het bewegen met veel water drinken. Je lichaam zal zo eerder vet gaan afbreken. Snel afvallen in een week vergt iets meer lichamelijke inspanning, dan bij enkel dieet. Denk niet meteen aan extreem sport. Loop bijvoorbeeld iets sneller of neem een langer weg.

Is snel afvallen in een week, wat jij echt wilt bereiken? Dan zal je iets aan je eetgewoonten moeten doen en vooral meer moeten gaan bewegen. De combinatie voldoende water drinken, met mate eten en genoeg bewegen is de oplossing.