Hoe krijg ik mijn buikje weg?


Ik wil mijn buikje weg. Maar hoe doe ik dat het snelst en op de meest efficiënte manier?

Zelf ben ik een werkende moeder met erg weinig tijd. Na mijn zwangerschappen heb ik er toch een buikje aan overgehouden.

Een sportschool is voor mij geen optie. Na lang onderzoek heb ik een personal trainer in huis gehaald. Ik werk vanuit mijn thuiskantoor en train tijdens en tussen mijn werk door.

Het eerste wat ik samen met mijn personal trainer heb opgesteld is een eet en beweegplan. We hebben stipt alles gepland.

In de ochtend ga ik te voet mijn kleuter naar school brengen. Op de terugweg jog ik. Als ik thuis ben neem ik meergranen ontbijt. Ik eet 1 bruine boterham met kaas en een gekookt eitje voor de proteïnen.


Zo heb ik tot de middag geen hongeraanvallen meer. Ik maak in de ochtend al een groot pot warme groene thee voor de dorst.

Tijdens mijn werk achter de computer, doe ik buikspan oefeningen. Ik trek mijn buik in en laat het met de eerstvolgende ademhaling weer gaan. Zeker om de 15 minuten neem ik een toetsenbord vrij moment.

Ik pak mijn aantekeningen en stap op de hometrainer. 10 minuten per keer tijdens het lezen. Dan komt net na de middag mijn trainer in huis. Zij helpt mij met mijn buikje weg te werken.

Ik heb dan ruim 1 uur pauze voor mijzelf. We doen de vervelende sit ups. Wel geheel op mijn eigen tempo. Ik heb haar echt nodig hierbij.

Ze houdt mijn voeten vast, zodat ik overeind kan komen. Met tussenpauzes en veel groene thee kan ik mijn trainingen volhouden. Ik merk dat het steeds beter gaat.

Ik loop hard als ik mijn dochter weer van school haal. Samen komen we al huppelend en spelend thuis. Ook na het eten doen we een kort wandeling om mijn vetverbranding te activeren. Ik voel mij steeds beter in mijn vel.

Jij kunt hier een voorbeeld uit halen. Een personal trainer is misschien wel te veel, maar was voor mij een noodzaak in mijn drukke leven. Let op je eten en blijf bewegen en je zult zien dat je buikje weg is.

Add Comment

Close