Buikvet verbranden

Wie wil geen platte buik? Vrijwel iedereen die te dik is, heeft te veel vet op zijn of haar buik. Dit is niet zo gek, want buikvet verbranden is enorm lastig. Dit heeft een aantal redenen. Tijdens het sporten blijft de buik dikwijls buitenschot. Er wordt dus domweg niet meegetraind. En als er wel mee getraind wordt dan koelt de buik vaak snel af waardoor het buikvet verbranden wordt geremd.

 

Fitnes voor buikvet verbranden

Nu zijn er alleen dingen opgesomd, waardoor het niet zou gaan lukken. Maar het gaat er natuurlijk om dat het wél lukt. Daarom een aantal tips. Ga fitnessen! Fitnes is de ideale manier buikvet kwijt te raken. Je kunt op je eigen niveau train naargelang het gewicht waar je mee train of de intensiteit van een cardio apparaat. Voor je training begint zorg dat je even warm draait. Door bijvoorbeeld 5 minuten op een rust tempo gaat fietsen. Ga vervolgens een aantal krachtapparaten bij langs.

Leg hierbij niet alleen de nadruk op de buikspieren, want buikvet raak je het snelste kwijt als je je hele lichaam traint. Zorg ervoor dat je in ieder geval je benen, borst en rug traint naast je buik. Dit zijn namelijk de grootste spiergroepen. Oefeningen tegen buikvet houden dan vooral het trainen van deze spiergroepen in, waardoor u sneller buikvet verbranden kunt en uw buikomvang verminderen.

 

Ideale combi voor buikvet verbranden

Het is een denkfout wanneer mensen claimen dat je alleen cardio moet doen als je een platte buik wilt. Je krijgt namelijk nooit al je vet weg met cardiotrainingen. Het is zaak om vooral de juiste balans te vinden tussen krachttraining en cardiotraining. Ga je alleen krachttraining doen dan wordt je weliswaar gespierd, maar je verliest relatief weinig vet. Ga je alleen cardiotraining doen dan raak je wel degelijk vet kwijt alleen is de combinatie met krachttraining veel doeltreffender. Met andere woorden meer buikvet verbranden met dezelfde inspanning.

buikvet verbranden
Juiste voeding voor buikvet verbranden

Naast hard trainen is een gezonde voeding ook niet verkeerd. Zorg dat je vooral van zout en vet afblijft. En probeer suikerconsumptie binnen de perken te houden. Zorg dat je genoeg vlees en groente eet. Daarnaast is het belangrijk voldoende eiwitten en koolhydraten te eten, vanwege het intensieve sporten heeft je lichaam dat nodig.

Een platte buik vergt wel enorme toewijding, maar daar is het eindresultaat dan ook naar. Ideaal voor buikvet verbranden is Zelfslank. Dit is eigenlijk een dieet maar zorgt ervoor dat u snel kunt afvallen en toch voldoende energie houdt om te blijven sporten. Resultaat hiervan is nog sneller buikvet verbranden! Zie bijvoorbeeld op onze homepage de video over Zelfslank en buikvet verbranden.