Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dieet: het kan echt

Als je tot de conclusie bent gekomen dat je eigenlijk zwaarder bent dan je zou willen zijn, dan kun je daar iets aan doen. Wil je een beter figuur, wil je een paar kilo kwijt omdat het gezonder is of wil je graag weer in dat leuke jurkje passen? Stel het dan niet langer uit, maar zorg ervoor dat je gaat afvallen. Daarvoor moet er iets gaan veranderen. Je kunt ervoor kiezen om een dieet te volgen of je kiest voor afvallen zonder dieet. Als je een dieet wilt volgen dan heb je erg veel mogelijkheden.

afvallen zonder dieetWelk dieet het beste geschikt is voor jou is persoonlijk. Probeer de crash diëten te vermijden, omdat die op de lange termijn niet werken. Kies een dieet met evenwichtige voedingsadviezen, dat gericht is op blijvend resultaat. Zelfslank van Alex Greve is een goed voorbeeld van zo’n dieet. Kies je voor afvallen zonder dieet, dan moet iets in je levensstijl aanpassen. Je kunt ervoor kiezen om gezonder te gaan eten of om meer te gaan bewegen. Het beste zou zijn als je een combinatie van die twee zou doen.

Het rekensommetje is simpel. Als je meer eet dan je nodig hebt, dan kom je aan. Eet je minder dan je nodig hebt, dan val je af. Door gezondere keuzes te maken in je voeding krijg je minder, maar kwalitatief betere voedingsstoffen binnen. Door meer te bewegen verbrand je meer voedingsmiddelen.
Afvallen zonder dieet: tips voor voeding. Er zijn enkele slimme tips, die je kunnen helpen met afvallen zonder dieet. Hieronder zijn er een paar weergegeven.

 

Afvallen zonder dieet, focus op gezonde voeding, niet op afvallen

Als je een gezondere levensstijl hanteert, dan val je vanzelf ook af. Uiteindelijk zou je doel moeten zijn dat je gezonder bent en een mooi figuur is daarbij een mooie bijkomstigheid. Wil je een gezonde levensstijl ontwikkelen, klik dan hier.

 

Drink groene thee

Groene thee stimuleert je metabolisme en helpt je op die manier om sneller vet verbranden. Door je metabolisme hoog te houden kun je sneller afvallen zonder dieet.

Vermijd zoetstoffen

Misschien is het even wennen, maar binnen de kortste keren verdwijnt de behoefte aan zoetigheid. Voor het energieniveau van je lichaam en voor afvallen zonder dieet is het het beste om je te onthouden van suikers en andere zoetstoffen. Mocht u meer hierover willen weten? Klik dan hier.

Gebruik groene smoothies:

Als je groene smoothies gebruikt dan krijg je meer groenten en fruit binnen. Dit helpt enorm goed bij afvallen. Groenten en fruit zitten vol met vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Ze vullen goed waardoor je minder trek hebt in ongezonde snacks. De stimuleren ook de afscheiding van gifstoffen uit je lichaam. Voor de lekkerste groene smoothies klik je hier

Drink veel water

Probeer elke dag ongeveer 2 liter water te drinken. Drink bij voorkeur geen frisdrank, omdat frisdrank vol zit met suiker. Per glas frisdrank krijg je omgemerkt wel 10 theelepels suiker binnen. Voor afvallen zonder dieet is het belangrijk dat je veel water drinkt.

Experimenteer met gezonde recepten

Ontdek welke gezonde gerechten jij lekker vindt. Door lekker te blijven eten wordt afvallen zonder dieet makkelijker. Kijk op voor een receptenboek met gezonde recepten hier.

Eet 5 tot 6 kleine maaltijden per dag

Door meerdere keren per dag kleine maaltijden te eten, in plaats van 3 grote maaltijden per dag, zorg je ervoor dat je metabolisme hoog blijft. Afvallen zonder dieet gaat sneller als je je metabolisme hoog houdt.

Gebruik lineatabs bij vette maaltijden of snacks

De lineatabs bruistabletten zorgen ervoor dat het vet dat je eet niet in je lichaam wordt opgeslagen, maar op een natuurlijke manier wordt afgescheiden. Meer informatie over lineatabs vindt u hier.

 

Afvallen zonder dieet: tips om meer te bewegen

De meeste mensen denken bij meer bewegen direct aan de sportschool. Je hoeft echter niet per se naar de sportschool te gaan om meer te bewegen. Meer bewegen hoeft ook geen zeeën van tijd te kosten. Door enkele eenvoudige veranderingen kun je al snel 100 calorieën meer per dag verbranden. Hieronder enkele tips om meer te bewegen, zodat je kunt afvallen zonder dieet:

Laat de auto eens iets vaker staan: ga te voet of met de fiets
Parkeer iets verder van je werk vandaan
Ga met de trap in plaats van met de lift
Maak je huis zelf schoon
Loop een klein stukje hard

Natuurlijk kun je ook naar de sportschool gaan, maar het hoeft dus niet. Het is namelijk ook mogelijk om afvallen zonder dieet door thuis oefeningen te doen. Deze Kettlebell oefeningen zijn bijvoorbeeld erg effectief. Meer bewegen is wel noodzakelijk als je wilt afvallen zonder dieet. Ongeveer een half uur per dag matig intensief bewegen is al genoeg voor afvallen zonder dieet