Foodies

Afvallen shakes kruidvat!Afvallen met shakes is populair. Er zijn veel verschillende merken op de markt gebracht.

Welke nu effectiever werkt of beter is qua smaak is nu net de vraag. Alle afvallen shakes zijn gemaakt op basis van eiwitpoeders. De eiwitpoeders worden gemixt met melk of sojamelk.

Kruitvat merk

Afvallen shakes zijn nu ook beschikbaar op eigen merk. Zo heeft ieder winkel of drogisterij keten wel een eigen afvallen shakes merk.

Ook kruitvat heeft zijn eigen versie van afvallen shakes. Over smaken valt niet te betwisten. De een vindt de shake van Kruitvat lekker en de ander heeft liever de duurdere variant. Uiteindelijk maakt het helemaal niet uit. Ze hebben allemaal een soortgelijk werking.

Werking

De eiwitten in afvallen shakes ondersteunen je stofwisselingsproces. Hierdoor worden de juiste stoffen aangemaakt in je lichaam, die ervoor zorgen, dat er spierweefsel wordt aangemaakt en het vet wordt verbrand.

Vooral in combinatie met sporten zijn afvallen shakes de ideale manier om af te vallen. Je versterkt je spieren en krijgt zo de kracht om te trainen. Door te trainen en te sporten verbrand je weer sneller vet.

Gebruik

Afvallen shakes zijn een drank, die een maaltijd vervangen. Zo kan je in plaats van ieder maaltijd een shake nemen.

Het is aangeraden om deze shakes maximaal 10 dagen aan te houden. Hierna is de overtollige inname van eiwitten niet meer goed voor je gezondheid. Let daar zeker op. Je kunt na deze 10 dagen wel steeds 1 maaltijd vervangen door een shake en je gewicht in balans houden.

Wil je afvallen met shakes en heb je geen groot budget, dan is het kruitvat merk afvallen shakes prima. Ze doen precies hetzelfde wat de duurdere merken ook doen.

Ze halen je hongergevoel weg, stimuleren je stofwisseling en de aanmaak van spieren. Maar het belangrijkste van allemaal, je gaat ervan afvallen. Kruitvat shakes zijn er in 3 lekkere smaken. Chocola, aardbei en vanille. Probeer ze allemaal en varieer per maaltijd.

Ook jij zult merken, dat je na gebruik van de Kruitvat shakes gedurende 10 dagen een aantal kilootjes lichter bent. Diëten hoeft niet duur te zijn.

2 Comments

  • Er zit wel degelijk verschil in shakes. De werking is ongeveer hetzelfde maar het verschil zit in de ingrediënten. De shakes van het Kruidvat bevatten vooral goedkope ingrediënten. Dit kan ook niet anders voor die prijs. Het eerstgenoemde ingrediënt is suiker. Meer dan de helft bestaat uit suiker. Ook bevat de shake van het Kruidvat weinig eiwitten. De shakes van het Kruidvat zijn dan ook niet geschikt voor een koolhydraatarm of eiwitdieet.
    Goedkope ingrediënten die veelvuldig gebruikt worden om de prijs te drukken zijn: suiker, maltodextrine, magere melkpoeder, calcium caseinaat (melkeiwit) en soja olie. Wil je het beste voor je lichaam kies dan voor een shake zonder bovengenoemde ingrediënten.

  • gelukkig dat ik dit weet. het geeft je enigzins weer wat hoop na pech met pillen te hebben opgedaan taant je motivatie. Nu met deze shakes van Weight care en van eigen merk geeft het me weer wat hoop om de vet kwijt te raken.

Laat een berichtje achter

Close